ANG. BLOGGENS DÅLIGA UPPDATERING

Både jag & Felicia har fullt upp med våra ponnysar, skolan och allt runt om! Alltså är bloggen under paus, jag hoppas vi har tid för att komma tillbaka. Jag och Bunnie tränar för fullt för våran första tävling tillsammans den 9 oktober i Baståsen, någon mer som ska dit och titta/tävla?:) Åker eventuellt i en röd hästlastbuss med Elin & Lavendel! Tack till er alla, hoppas vi hörs så snart som möjligt! puss


ÅKER UT TILL STALLET NU

Väntar på att mina ridbyxor ska torka i torktumlaren, sen smsa sofie. Åka till bunnie, sen hämta mopeden med pappa. Ska sova heeela kvällen, orkar ingenting. Ska försöka ta bilder idag och lägga in:)


TILLBAKA!

Nu är jag tillbaka! Hoppas jag iallafall, mycket som händer nu. Åkte och tittade på två mopeder idag, ska hämta den ena imorgon. Åker till stallet också och rider bunnie, saknar han♥ Bara han och världens bästa emma som får mig på bra humör. Ska göra engelska glosorna nu, det låter väl kul?

Emma har också lovat att gästblogga här, får väl se när det inlägget kommer;)


RUBRIKER SUGER

Jag vet inte riktigt vart Amanda har tagit vägen? Hon har inte uppdaterat på 2 dagar och jag har inte snackat med henne nånting IRL heller så vi får väl vänta och se när hon kommer tillbaka.

I alla fall så hittade jag denna urgulliga video!

Justin Bieber, Jaden Smith och Justins dansare, Jalen, träffar Ellen Degeneres och Greyson Chance backstage efter VMA's! Haha jag älskar när Jaden hälsar på Greyson med värsta handslaget ;)

För er som inte vet vem Greyson Chance är så kolla den här videon! Kanske slåt han igenom som Justin med en fantastisk sångröst som han lägger upp på internet? Dock är hans röst lite "manligare" än Justins och han är 13 år, haha ;) Men ändå sjukt bra!


Det var lite update från mig. Fredag imorrn, härligt! Hade hoppträning idag som gick bra, och ska även åka bort till Sandra och träna på lördag igen.

vi hörs?

ANG. BLOGGNAMNET

Fick en fråga om vårat blogg namn, "är det 'ponny i vardag' eller 'ponny i vår dag' ?"
Ponnivardag = ponni vardag = ponny vardag = ponny och vardag, helt enkelt ;)
Jättebra att ni frågar, och det är ännu bättre om ni förstår mina urusla förklaringar haha.

Och jag vet inte vart Amanda har tagit vägen? :o


JAG ÄLSKAR...

engelska! Alltså, det är ett underbart språk och så. Vill verkligen kunna det bättre! Och sen, engelskan i skolan nu går så helvetes bra och just nu jobbar jag med att skriva information om en låtskrivare och sångare och även analysera några låtar av den personen. Och ni behöver väl inte ens fråga vem jag har valt? Jag har redan skrivit typ 3 sidor på word och jag har jobbat mindre än en timme med den xD
Vi har NO-prov på torsdag och jag kan typ ingenting! Okej jag överdrev lite där, jag kan liite.

Dagens nördarlåtar: B.o.B - Airplanes feat. Hayley Williams from Paramore och Justin Bieber - Pick me, så sjukt underbara!

Fick damp igår på MTV! Skulle ju kolla på VMA's men själv showen cpade sig så först sändes det som vanligt, sen hoppade det in massa musikvideos mitt i (dom skulle inte va där) och sen kom showen tillbaka, fast texten var helt cp, och sen höll det på sådär så att man missade en massa och fick kolla på allt typ 2 gånger. När det var nån som uppträdda så stog det nåt om Justin i textningen som man aldrig fick se och då fick jag DAMP!
Men som tur är så sänder dom om allting nästan varje kväll hela veckan, så jag ska kolla ikväll om det är bättre. Alla kollar:
19:55 - VMA's Red Carpet Show
20:50 - VMA's Main Show
På MTV som vanligt ;)

hörssss!


ÄLSKAR BILDEN!

Förlåt, men jag älskar bilden! :'D


Rihanna - Justin Bieber - Katy Perry (Ke$ha i bakgrunden)
Justin ser både glad och lömsk ut xD


MITT SKRIVBORD

Hehe, här kommer en bild på mitt fina skrivbord på datorn ;)

Haha, så här kan det gå när man lämnar mig med en dator med photoshop och fri tillgång till Justin-bilder ;)
I "Hot stuff"-rutan så är det ett bildspel med bara Justin och sen är det Internet-länkar till amazon.com där dom säljer bland annat en JB i kartong i naturlig storlek (VILL HA DEN!!), och sen en länk till cdon.coms Justin-sida och sen en länk till justindrewbieber.blogg.se som är den enda bloggen jag läser varje dag! För er som undrar vad den gula rutan är för något så kan jag berätta att det är en börsräknare så jag kan kolla hur mycket något kostar i t.ex svenska kronor, om jag ska handla på nätet för dollar eller euro elr liknande.

Och jag vet att det är rörigt med mina ikoner men jag trivs med dom ^^

hörs!


......

rolig rubrik, är jävligt förbannad. Det var iallafall en as kul uteritt, med vendela som red lavendel och emma & dalton. Ökade på galoppen:) Enda höjdpunkten på denna dag. Uppdaterar mer imorgon om jag är på bättre humör, sorry.


OMB JAG ÄR HAPPY!

Loggade nyss in på justindrewbieber.blogg.se och såg att Justin Bieber vunnit priset för Best New Artist på MTV's Video Music Awards inatt!!! Fyfan vad glad jag vart, och herregud vad han är värd det!! Klicka in på den största svenska fanbloggen för film och bilder! Jag sitter fan här och ler och garvar för mig själv för att jag är så glad, gud va töntig jag är xD 

Jag ka kolla på reprisen ikväll och det tycker jag ni också ska göra!
21:05
- Röda Mattan på VMA's (Intervjuer med deltagarna osv)
22:00 - Video Music Awards Performances (framträdandena)
MTV såklart ;) Jag dejtar TVn ikväll, helt klart!
Förutom Justin Bieber så var det ju massa andra artister också! Bland annat Kanye West, Eminem, Drake, Lady Gaga, Travis McCoy and so on...


Men nu ska jag diska så slut på det roliga :(

Hörs!


RIKTIGT KUL!

Hemma nu efter en super uteritt! Galopperade på gamla galoppsträckan precis bredvid golfbanan. Hoppade ett nerfallet litet träd, typ 50-60 cm. Bunnie flöööög över!! Hoppade typ en meter ifrån, bunniebusen. Haha, sen frågade en man som spelade golf "ni kör väl försiktigt?" Jag och elin började garva och sen svarade jag " Jadå, vi vet vad vi gör!" Haha, men orka att han frågade om vi KÖRDE försiktigt. Red i paddocken sen för nu måste vi komma igång ordentligt och inte rida ut hela tiden. Men jag och emma ska rida ut imorgon också haha.. Men ska rida dressyr efter:)
Nu ska jag äta, vi hörs imorgon!


PONNY TILL SALU KANSKE?!

Usch, jag är fortfarande arg på min dumma ponny :( Nej jag vet att man inte ska skylla på hästen, men när det inte går framåt fast man driver som en dåre, vem ska man skylla på då? Men jag har upptäckt att det alltid går dåligt på tävling när framhoppningen är inomhus, och tävlingsbanan är utomhus. Är bägge sakerna inne, respektive ute, så går det ju jätte bra. Eller om framhoppningen är utomhus, och banan inne.
Jaja, nu ska jag komma till resultatet:

LB:
Skitfin på framhoppningen, och lika fin över första hindret, och hade mycket fart i landningen. Men sedan mot tvåan, en oxer, så blev det som om någon dragit i handbromsen. Stopp. Prövade igen, kom över, jättefint ända tills vi skulle över sista hindret i grunden, en oxer, nr 8. Då bröt han ut?! Han brukar aldrig, aldrig, aldrig springa åt sidan! Men i alla fall så blev jag jättebesviken på honom.

LA: Ja vad ska man säga? Åt helvete med den här starten! Kom inte över första hindret, och då var ju det bara på LB-höjd? Han hade verkligen inte galoppen med sig nu, trots att han var superfin på framhoppningen. Usch, nu lägger jag den här tävlingen åt sidan!

Jag och mamma tycker att det är bäst att jag och Pepper backar ett steg och börjar hoppa LC LB igen, för att komma tillbaka till det vi hade. Lika bra nu när man rider division 2 som är LC+5 och LB som resterande omgångarna.

hörs senare, aight?


HJÄLM TILL SALU!

Färgade håret nyss, hehe (a) Emma kommer och hämtar mig vid två, åker till stallet, fixar allt åt bunnie, har insläppet av ponnysarna, sen rider vi! :D
Jag säljer min gråa hjälm också, mycket bra skick! Ska ta hem och tvätta den, sen kan jag ta kort på den och lägga ut här. Jag säljer den endast för att jag inte har någon användning av den eftersom jag köpt en ny. Nu ska jag titta klart på reprisen av Idol och sen byta om!
Vad har ni gjort i helgen då?:)


I LöVE BiLDER

Bilder från lite blandade tävlingar. Sök på "Felicia Sjödin" på Google för att se fler ;)


5a i LC i September förra året


LB - oktober förra året


LB - oktober förra året


LB - oktober förra året


Kom 3a :)


LA-höjd i omhoppningen i LBn 15 augusti i år (kom lite efter i språnget)


Samma som ovan (kom efter i språnget här med)


Kom 2:a, dubbelnolla! <3

Fler bilder kommer ;)


OKEJ, NU ÄR JAG TILLBAKA!

Har inte orkat blogga på ett tag, som ni nog märkt. Men nu är jag tillbaka! :)

Liggar just nu i sängen och lyssnar på musik och taggar inför tävlingen imorgon! Blir LB och LA på Baståsens RK, önska mig lycka till? Det lär i alla fall behövas! Hoppas han är pigg så jag slipper driva som jävla dåre hela tiden ;)

Jag kommer börja blogga mer om min vardag än vad jag gör nu. Ska jag bara skriva om mig och Pepper så blir det typ ett inlägg om dagen, men skriver jag om annat så blir det ju mer ;)

Sitter och funderar på en ny bloggdesign också, men innan jag kan börja med den så måste jag och Amanda ta lite ny kort! Har ni nåt önskemål på färg eller stil eller liknande? Det är ju faktiskt ni som läser, så det måste ju få vara ni som väljer :)


NU TAGGAR VI!

Anmäld till Baståsen den 9 oktober. Dressyr såklart, LB:1. Våran första tävling, och som jag längtar! :D Träning för både Boel och Sandra kommer vara väl behövda nu! Fyra veckor kvar, och som vi ska träna!!
Både emma & jossan följer med som stöd haha, men bunnie är så snäll så det kommer nog gå bra hoppas jag:)

Nu ska vi snart äta efterätt, och jag är helt proppmätt! Haha, jag ääälskar mat! Imorgon blir det uteritt med emma och dalton, galopp/race står på schemat!;) Riktigt skoj! Måste rida dressyr efter vi gjort det för hörde av jossan att han behövde det. Just ja, jag har inte sagt vad som var i paketet! Det var iallafall två bäddset av något dyrt märke, kostade typ 400 kr/styck men jag vann ju ett presentkort så fick dom gratis! Amanda kommer sova som en kung;)


TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL!

Sitter här i västerås och ska äta nu, uppdaterar mer senare! Sover kvar här ikväll.
Ha en as nice lördagskväll! ♥


GODMORGON

Godmorgon, sovit gott?;) Det har iallafall jag och är på gott humör, kanske behövs för åker snart ner till stallet och ska ha prova på! Det är såhär att jag och moa är adepter, så vi har egna lektioner för barn så vi har den såkallade "prova på". Jätte kul, men idag är det massor som ska vara med och det kommer bli kaos! Aja, får väl se om jag överlever ;) Ska åka ner snart och fixa klabbe innan, sen efter allting i stallet måste jag hem fort för vi åker till västerås. Får se om det blir mer uppdatering idag, men det hoppas jag!
hugs & kisses


BUNNIE!♥

Hallo alla, trevlig helg förresten! Kommit hem efter en underbar uteritt. Älskar verkligen världens bästa ponny! Daniella är ju som hon är haha så vi red massa i skogen och typ letade efter massa stigar. Vi har bestämt att vi ska plöja massa ridstigar med våra hästar haha ;) Bunnie snubblade rätt mycket och struntade i vart han satt hovarna i början, men efter vi ridit i skogen ett tag med alla rötter och stenar blev han faktiskt duktig! Han lyfte på hovarna över alla rötter och grenar som låg där. Ska rida ut mycket så att han får lära sig att lyfta på "tassarna" ;) Nu kommer snart Emma och vi ska väl ha kul. Hon är på vårat damphumör och hon kommer få med mig så det här kommer ju bli en intressant kväll! Leta tävlingar ska vi också göra, eller jag iallafall!
Blog u later, bye♥


HÄMTA PAKET, VAD KAN DET VARA?

Hallu! Mitt no förhör gick ju sååå bra! Eller inte, tre sidor och typ 2 rätt hade jag:) Men det var faktiskt inte bara jag som var sämst haha. Nu ska jag och mamma åka och hämta mitt paket på OK, nice! Sen drar jag ner till stallet och fixar hästarna och sen rider jag ut på skrutten. Mysig häst, mysigt väder och helg, kan det bli bättre? Uppdaterar mer ikväll eftersom Felicia har en "bloggpaus" nu, så då får jag uppdatera ännu mer. Blir nog massa inlägg i helgen hoppas jag.
Blog u later, visar paketet senare för jag har hittat min sladd!!;)


ORKAR INTE

Ni får förlåta mig, men jag orkar verkligen inte blogga just nu. Kommer nog tillbaka snart.
Men nu ska jag sova, pusspuss ♥

 


NICE ASSÅ! ÄLSKA SKOLAN...

Hej alla underbaringar, jag vet faktiskt inte vart Felicia har tagit vägen? Men jag är ju här iallafall haha! :D Har tre läxor tills imorgon, och ett läxprov i no på 16 sidor!! Asså hallå? Jag som suger på no men okej. Haha, till något positivt nu då. Idag longerade jag Klabbe igen, han var lite trött och så men han fick jogga lite. Jossan hoppade Bunnie idag för Sandra Odelberg, jag tyckte det såg riktigt bra ut! Vägrade några gånger på "titthinder" och när det blev högre men annars var han fin!:) Imorgon har jag han, jag och daniella tänkte rida ut. Haha, har haft han i en vecka och har bara ridit ut? Eller nej, red lektion i tisdags. Och på söndag rider jag och emma ut igen, men då ska vi galoppera! Ser fram emot det. Emma på deras nya häst, och jag på skrutten!:)
Puss på min halva ponny, och mitt läxprov imorgon! Haha, godnatt!
SKRIV NU VAD NI VILL LÄSA OM?♥ Så vi inte sitter här och skriver massa som ni inte ens vill läsa haha.


DET GÅR FRAMÅT

Tjoho, klabbe har äntligen blivit "bra", och nu får han smått börja trava! Emma hade Bunnie idag och red i paddocken, jag tyckte det såg bra ut :) Skolan är helt sjukt mycket, jag orkar inte. Men går i nian och kämpar på för fullt för betygens skull! Om betygen inte blir bra, då blir hästarna lidande av det så det tänker jag verkligen inte riskera. Och jag ska köpa moppe! Eller ja, pappa ska köpa till mig hehe.. Kör ju som en kratta men det är väl en träningssak?:) Brum brum.
Bye små sweeties, vi höres♥

Hihi, idag när mumin gick i sin "hage" så var min lillasyster där med honom. Och dom lekte jaga! Haha, mumin sprang efter alexandra. Min bebis är sötast
(det är även han på headern!)



DUKTIG BUNNIE

Ligger och myser i min varma, gosiga säng. Jag är en sån människa som ääälskar att sova! Egentligen sover människorna bort halva sitt liv, rätt coolt egentligen.. ;) Haha, men idag iallafall så åkte jag till stallet och fixade med klabbe först och red han. Skrittade i paddocken, sen travade jag ett varv i vänster och han varken visade eller kändes som om något vore fel. Ska börja trava lite smått nu och så, men sen när jag typ precis var klar så får han värsta cp rycket? Han slänger med huvudet och småstegrar och fjantar sig, han är ju en stor och kraftig häst så vart lite småtjurig för visste inte vad han skulle göra. Man vet ju aldrig om han går runt eller något. Så hoppade av igen och då var allt som vanligt igen? Haha knäppo. Bunnie var iallafall rätt stel idag, men super fin mot slutet! Så nöjd över han för att han försöker iallafall. Det går bättre i galoppen för oss än i traven, där finns det mycket vi ska träna på:)


RUBRIKER SUGER

Jag är fett duktig för efter jag vart i stallet så fick jag ett ryck och drog upp till spåret och sprang 2,5 km :D Ska försöka börja springa regelbundet så jag får lite bättre kondition, för det behövs på min häst, haha!

När jag red så galopperade jag först 5 varv åt ena hållet, och sen 5 varv åt andra hållet och han blev både svettig och trött så jag tyckte det räckte :)

På söndag blir det en jäkligt kort tävlingsdag: Den börjar 9 men jag måste sitte på hästen typ halv 9 och börja rida fram då, eftersom jag rider första klassen och det är typ 15 starter i hela klassen, B, C 6 D-ponnyer. Sen efter jag ridit LB:n så får vi gå och veterinärbesikta eftersom besiktningen öppnar kl 9 och då sitter jag på hästen... Och sen hoppar jag LA och då är det typ 20 starter i hela klassen. Värt av arrangörerna att ha en tävling om det inte ens kommer folk. Efter LA:n jag ridit, så är det en till och sen efter det så är det en MSVB med typ... 3 starter?! Dom lär ju förlora massor på att dom har en tävling med typ mindre än 50 starter, och så ska dom betala ersättning till veterinären också. Alltså jag förstår inte x) Vi kommer väl vara hemma 11 eller nåt, haha. Men nu ska jag sluta klaga, får väl vara glad att dom inte ställde in så att jag får tävla ;)


BÄST DAG

Hallo på er, hade två lektioner idag värt. Men vi tittade på teater i hallen och den ägde! Haha, tjejen var klockren:) Ska snart ner till stallet och mysa med bunnie & klabbe. Ska titta om klabbe kan börja trava idag! (Han sträckte sig rätt rejält för någon vecka sen). Pappa kommer och kikar på träningen ikväll, det var ett tag sen haha:D På fredag får nog Bunnie vila för emma och jossan har han onsdag & torsdag och jossan ska hoppa han på torsdag för Sandra Odelberg. Ska ner och kika då på min halva ponny haha:)
Vi hörs när vi hörs.


SITTER I SKOLAN

Sitter i skolan och tråkar, snart lunch :)
Dom andra sitter och skriker så jag får damp haha.
Ava försöker försöker översätta nåt på persiska, haha fett kul xD
Vi funderar på att gå och äta på pizzerian istället för att äta skollunchen, fast ingen har pengar förutom Nina typ :P

Jaja, byeeeeeeeeeeeeeee for now


GOOD NIGHT FOLKS!

Drack precis upp téet mamma gjorde till mig, så nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon är en ny dag (nej menar du?), och det innebär att gå upp tidigt, pallra sig till skolan, plugga, pallra sig hem från skolan, pallra sig till stallet, rida, mocka och sköta, och sen pallra sig hem igen, sitta vid datorn, och sen börjar det om igen. Mitt liv ligger i en svacka just nu, det händer ingenting!
Förhoppningsvis så kan jag sova hos en kompis på fredag, annars blir det en liten filmkväll med min pappa och min bror. Och sen på lördag är det tävling, som jag är ganska taggad inför, hoppas det går bra på hoppträningen på torsdag annars vet jag inte hur det kommer bli?
Jaja, skriver jag mer nu så får jag ge ut en bok eller nåt.
På tal om det, snart (i oktober..) kommer Justin Biebers självbiografi ut, och den ska jag ha!
Typiskt mig att börja snacka om han alltså :p

Som idag när vi red förbi golfbanan:
Amanda: 'Vad betyder "Tee"?'
Felicia: 'Jag vet inte, jag är inte så bra golf.'
Amanda: 'Man vet ju aldrig om smart-Felicia vet nåt om det.'
Felicia: 'Fråga Justin Bieber, han spelar golf :D'

Och som i skolan när vi hittade en jordglob:
Felicia: 'Vet ni, det finns en stad som heter London i Kanada och jag vill hitta den här.'
Nina: 'Hur vet du att det finns det?'
Felicia: 'För att Justin Bieber är född där haha :D'

Hahaha, jag orkar inte med mig själv ibland -.-

Nej, nu slutar jag skriva, och så är det.
Godnatt! ♥


MUSIKVIDEOS - JUSTIN BIEBER

Amanda is not gonna like this ;)

ONE TIME - Första singeln, första musikvideon, det som fångade allas uppmärksamhet.

Herregud vad liten han ser ut, och låter x)

One Less Lonely Girl - Andra musikvideon han gjort.

Så söt video, bara att tjejen ser tillräckligt gamma lut för att vara hans mamma?

Baby - Andra singeln och tredje musikvideon. Är även den mest sedda videon på Youtube - NÅGONSIN.

Tycker att alla som gillar den ska gå in och trycka på "like"-knappen, eftersom alla "haters" därute hade bestämt sig för att den 1 september skulle dom gå in och trycka på "ogilla"-knappen, så nu är det fler som ogillar än som gillar videon! Justin har själv kommenterat klippet och ägt ut "the haters" lite, haha ;)

Never Let You Go - Fjärde videon.

Söt låt, söt video. Man önskar verkligen att man var den där tjejen, haha ;)

Never Say Never med Jaden Smith, filmstjärnan Will Smiths son, som var huvudrollen i remaken av The Karate Kid. Låten är gjort för filmen.

Sjukt bra låt, och Justins röst är mycket mörkare här om man jämför med i One Time. Och Jaden är så söt! :)

Somebody To Love - Remix feat. Usher

Remix med Usher, som även är Justins mentor, och den som har skrivit på skivkontrakt med Justin. Videon koncentrerar sig bara på koreografin (dansen).

Love Me

Justin har tillägnat den här videon till sina fans, med bl.a "behind the scenes"-klipp och lite annat roligt. Haha, han är så söt när han springer omkring med papper runt hela kroppen haha :p

Det var alla videos han har släppt, men redan nu i september kommer en ny video, till den nya singeln U Smile.
Och ja, jag har läst på ;) Haha nej, men jag följer nyheter om Justin varje dag på justindrewbieber.blogg.se, och där får man mycket info och fakta! :)

Jag vet att det här inlägget inte intresserar alla, men det gör mig glad om någon uppskattar det i alla fall, haha ;)


DAGENS BLOGG! :D

Loggade nyss in här och såg att vi blev Dagens blogg hos http://vikisblogg.blogg.se! Tack ännu en gång♥
Vi har ju faktiskt bara haft bloggen i tre dagar ;)

Om ni läste Felicias inlägg så red vi ut, cirka 1 ½ timme. Mysigt var det, Bunnie var pigg! :D Fäster mig mer och mer vid honom, hur ska jag kunna skilja mig från honom sen? Men den dagen, den sorgen. Imorgon blir det lektion för Sandra Wikström! Och jag börjar skolan 09.50 hur nice är inte det? ;) Nu väntas dusch och plugg, svåra tyska glosor tills imorgon. Asså orka att jag gör allting dagen innan. Men vi hörs imorgon sötnosar, sleep tight


UPPDATERING..

Gick upp vid 6, fixade mig, åkte till skolan. Jobbade jättemycket med matten så jag är stolt nu alltså! :m Och sen åt jag en 200-grams Marabou till lunch, haha, va nyttig jag är. Slutade klockan tre och åkte hem med tåget kvart över. Sen var det bara hem, käka, vila en stund, byta kläder och sen gå ner till stallet. Sen blev det till att rida ut med Amanda&Bunnie och Sofie&Klabbe, istället för med Daniella&Grace. Vi skrittade några kilometer på asfalt/grusväg och sen red vi en kort sväng i skogen. VIDEOKLIPP FRÅN RIDTUREN KOMMER IMORGON/NÄR JAG HAR TID ATT REDIGERA DEN.
Mycket mygg var det också -.- Sen när vi ridit så mockade jag och skötte Pepper, sen åkte jag hem, käka, och sen hamnade jag här :)

Nu blir det till att klicka runt sig lite på fb, bdb, yt osv, som varje kväll ;)

Det var lite update från min sida,
kramar.


INGEN RUBRIK

Tog nyss en liten nap på soffan haha.. Drar snart till stallet och fixar Bunnie. Red honom senast i fredags, och jag saknar honom som in i nordens? Haha, men rider ut som sagt! Det blir Jag - Bunnie, Felicia - Pepper och Sofie får låna Klabbe av mig. Imorgon är det lektion som står på schemat för mig och Bunnie, hoppas han är lika fin som han var i tisdags. Uppdaterar mer ikväll! ♥


BLOGGAR JAG LÄSER

Det här är de bloggar jag brukar läsa..

Varje dag:
justindrewbieber.blogg.se (har den som en av mina startsideflikar)

Flera gånger per vecka:
johannagrant.shapemeup.se
ponnyochryttare.blogg.se

Ibland:
tinkerbella.blogg.se
ponnyproffsen.blogg.se
tiffanylingvannerus.blogg.se
carlssonpataket.blogg.se
johannatorudd.blogg.se

Ja, typ dom :)


GODNATT

Som sagt var jag och Emelie och red idag, och herregud vad fort det gick! Kan knappt fatta att en sån liten ponny kan galoppera så snabbt. Underbar känsla det där och det är super bra för hästarna att få släppa lös all energi och sträcka ut sig ibland :) Ska nog testa om Bunnie klarar av det imorgon? Men blir endast en lugn uteritt, då han tävlade idag! Nu ska lilla jag mysa ner mig i sängen, har beställt en sak från internet som kommer till OK någon gång nästa vecka hoppas jag. Nyfiken? ;) Godnatt!♥


VECKOPLANERING V.36 - PEPPER

Här kommer Peppers veckoplanering för v.36




PEPPER, 5 SEPTEMBER

Idag longerade jag Pepper för att han gick hårt dressyrpass igår. Han lyssnade jättebra på rösten idag också, men han har fortfarande svårt att göra halt genom att bara lyssna på rösten. Måste träna på't!


Han ser lite deppig ut haha :p Hade i alla fall gummisnodd på honom för att han skulle få ner huvudet lite, men han överdriver alltid och har nosen ner i gruset -.-

HELT SLUT EFTER DENNA DAG

Gick upp kl. 7 imorse, och gick till stallet vid 8. Kl. 9 gick första start och sen fanns ingen återvändo... Haha nej men, Lovisa var snäll och böt av mig ibland så jag slapp stå där i utsläppet hela dagen. Tävlingen blev i vilket fall väldigt lyckad! Det gick bra för hemmaryttaren och det var bara 3 avfallningar på hela dagen ungefär. Jag fångade en lös häst också! *stolt*
Från en firma hade vi fått en massa gratis blommor, och sen när tävlingen var slut, så fick vi funktionärer plocka ihop en varsin bukett så att vi slapp slänga bort en massa fina blommor innan dom vissnat! :)


MOBILBILD - Här är typ hälften av alla blomhinkar ;)


NÅGON UNDRADE OM PHOTOSHOP?

Jag läste igenom kommentarerna och då var det någon som frågade vilket photoshop vi använder. Det är såhär att det är jag, Felicia, som står för utseende på bloggen då Amanda anser att hon inte kan. (Har inte sett henne försöka så jag vet inte). Men i alla fall, jag använder Photoshop CS3 Extended när jag redigerar bilder och gör designer.
- Nej, jag gör inte designer till någon och nej, jag lär inte ut :)


LILLA SLADD, VART ÄR DU?

Hemma nu! Tog kort på Blomman (hästen jag red), men hittar inte sladden? :s Är det bara jag, eller brukar det hända dig också att när du ska använda någonting har saken plötsligt fått ben och sprungit iväg? Jag och Emelie var iallafall och ute & red en timme tror vi, galopperade massor och hästarna blev inte ens svettiga? Bra kondition kallas det. Imorgon följer Felicia och Pepper också med mig och Daniella så det blir trevligt! Undrar om vi ska ta en lång, skön galopp kanske?:D Bunnie lär gilla det iallafall. Nu ska jag in i duschen, sen bara slöa. Har pratat med Felicia och hon skulle uppdatera när hon kommer hem ikväll. Och vi undrar, vad vill ni läsa om?
Det får bli en gammal, men urgullig bild på Emma & Bunnie i Baståsen! kaninskutt..




DRAR NER TILL STALLET NU

Godmorgon, nu ska jag byta om och åka ner till stallet. Kan tänka mig att det är massor med transporter eftersom ni läste väl Felicias inlägg igår? Ska titta lite på de som tävlar och sen åka vidare till Emelie. Bunnie tävlar idag med Emma, en LB:1 i Bysala så det borde de klara galant!:)
Uppdaterar när jag kommer hem från Olberga!


ÅKER TILL OLBERGA

Imorgon åker jag till stallet tidigt på morgonen, måste fixa Klabbe (ridlärares häst). Han får vila för jag ska åka med Emelie till Åsa i Olberga. Har vart där en gång tidigare och det är jätte mysigt! Vi ska rida ut och trixa och fixa. För er som vill veta när jag uppdaterar om Bunnie är det olika vecka för vecka. Men den här veckan har jag han måndag, tisdag, fredag och söndag! På måndag är det tänkt att jag och Daniella ska rida ut, vi hoppas på bra väder. Jag tycker själv det är jätte mysigt att rida ut, men vad tycker du?


FUNKTIONÄR IMORGON

Imorgon ska jag stå som funktionär hela dagen på vår regionala storhäst-tävling i hoppning. Blir att stå/sitta i utsläppet från banan, själv! Kommer känna mig fett ensam, och inte har jag kameran här heller så jag kan inte fotografera eller någonting! :( Det är mer än 200 starter på fyra klasser så jag kommer vara sjukt trött när det är klart, och så ska jag ta hand om Pepper och rida också -.- Eller jag ska nog longera honom eftersom det blev ett hårt dressyrpass idag, då han var sjukt fin! Även om han är dum ibland, så ger han verkligen allt och det är det som gör att jag älskar honom ♥


LITE BILDER...

Här kommer lite bilder på ponnybusarna. Jag har inte så många bilder på Bunnie på min dator men jag lägger ut dom jag har så ni får en inblick av hur dom ser ut i alla fall ;)


(suddig)


en ful bild på pepper haha xD och han har fler plaketter än dom som syns på bilden (a)


skitgrisen himself


alla vet vem pepper är tack vare det här hjärtat som han har på ändan ;)


helkroppsbild av Bunnie med ägaren Emma på ryggen efter en andra plats i första (?) omgången i DIV 3


Pepper ligger och latar sig i sommarhagen :)

Allt för nu, kommer mer sen för jag har massor med bilder!


HJÄLP OSS?

Är det något snäll människa som vill göra lite reklam för oss så kan ni kopiera den här bilden och sätta in den på din blogg/bdb etc. Det skulle vara jättesnällt, och som tack så får du en länkning av oss :) Tack för hjälpen!



DET HÄR ÄR JAG, FELICIA

Här kommer min presentation då :)

Jag heter då Felicia Sjödin och jag är född den 29 december 1995. Jag är 160 cm lång, med blågråa ögon och blont hår (naturligt), men nu har jag ljusbrunt, färgat.

Boende, familj och skola:
Mina föräldar är skilda sen över att halvår tillbaka. Min mamma bor i Surahammar, en liten ort ca 2,5 mil från Västerås, där min pappa bor. Jag och mitt enda syskon, en bror, bor hos varje förälder varannan vecka. Jag går även i skolan i Västerås, en friskola som heter Kunskapsskolan. Mina betyg är helt OK, har just nu ett meritvärde på 205 poäng och VG i nästan varje ämne (med undantag för ett MVG och några G:n). Nu i nian ska jag satsa högre för att komma in på det gymnasiet jag vill: Västerås Ridgymnasium. Faktiskt så har jag och Amanda bestämt oss för att komma in där nästa år :)

Djur:
Vi har alltid haft katter hemma i huset, då min mamma är kattälskare. När ja föddes hade vi typ 5, men alla dom är borta så nu har vi två stycken; Anakin, svart, 5 år, och Dexter, gräddfärgad och lite orange, 1 år. Jag har även en kanin, Nala, som jag haft sen jag fyllde 7, alltså snart 8 år! Hon är fortfarande skitpigg och busig så jag undrar när hon kommer dö egentligen? Kaniner blir typ 5-7 år normalt.

Hästlivet:
Jag rider och tävlar för Surahammars RF och jag har även min ponny uppstallad där. Han är en egen D-ponny, som heter Red Hot Pepper, e. Power Boy. Han är född den 28 april 2000 och är 142,5 cm i manken, men ca 137 cm i ryggen så han har väldigt hög manke. Min familj har ägt honom sen den 14 juni 2008 och under den tiden har han tagit mig från klubbnivå till LA i både hoppning och dressyr. Vårt mål är för tillfället att kunna gå stadigt LA i båda grenarna. Som bäst har vi placerat oss som 3a i LA hoppning, i debuten, men det var på hemmaplan och vi har bara startat en LA sedan dess på bortaplan och då kom vi till andra hindret, men vi jobbar på det! I dressyren vann vi både DIV 3 och DIV 2 2009, och red en omgång i DIV 1, för att det blev för stort kliv från LB till LA på en gång. Men nu ska jag rida DIV 2 igen, och kommer försöka starta så många individuella LA:er som möjligt. I hoppningen rider jag också DIV 2 och det är på nivån LC-LB och vi ska verkligen försöka att komma till DIV 1, för där var det längesedan vi hade ett ponnyhopplag!
Jag tränar hoppning en gång i veckan för fd. landslagsryttare (Sverige och Belgien) i fälttävlan, Sandra Noyez-Odelberg. Hon har träningar på torsdagar på Surahammar RFs anläggning och vi tränar alltid på tävlingsnivå. Det är enda gången i veckan jag hopptränar
Ibland dressyrtränar jag C-tränare Boel Nilsson, som själv har tävlat Svår klass, och hjälpt ryttare på elitnivå. Hon har även varit ridskolechef på SuraRF.
När jag inte tränar eller rider lektion så brukar jag rida ut, träna över bommar på marken eller rida lösgörande. Pepper vilar även en gång i veckan. Och så åker vi såklart ut på tävling ibland också! ;)

Det blev myyycket text, men ni behöver inte läsa det, men det är bra för allmänbildningen haha ;)
Kommentara om det är nåt som saknas!

DET HÄR ÄR JAG, AMANDA

Ja, nu är det ju meningen att jag ska skriva om mig själv :) Mitt namn är Amanda Melissa Rehn, född 19 december -95.

Boende & familj:
Jag bor i Surahammar med min mamma, pappa och syster. Jag går på Hammarskolan här i Sura, gick tidigare på Starbäck och Skogslund. Har väldigt bra betyg enligt mig, bara G i två ämnen, NO och idrott. Annars har jag VG i allt annat och MVG i tyska. Men jag måste plugga upp några ämnen till MVG.
Jag har en kanin som heter Mumin och två hamstrar, Bailey och Totte. Mumin har jag haft snart i fyra år och han har ett hjärta av renaste guld! Snällare kanin får man leta länge efter, kommer massor av bilder då han är en prima fotomodell. 

Stall & mål:
Jag rider och tävlar för Surahammars Ryttarförening, där även min delfodervärds ponny är uppstallad! Mer om honom får ni veta strax. Jag har som mål inom ridningen att så småningom köpa egen storhäst (som kommer att hända i vår), sen att tävla upp till LA/MSV i dressyr. Nästa år söker både jag och Felicia in på gymnasiet och vi har samma mål, komma in på Västerås ridgymnasium. Vi är medvetna om hur mycket det kommer att kräva av oss, men vi kämpar!

Hästliv:
Bunavory Lad kallas Bunnie, han är en skimmel valack född -97, maxad d-ponny. Vi har nyligen skrivit på ett delfodervärds kontrakt!:) Han ägs av en av mina bästa vänner, Emma och hennes storasyster Josefine. Han är precis som jag, inte så mycket för hoppning så jag och han satsar på dressyr. Jag håller fortfarande på att lära känna honom, det går super bra, men jag har ridit honom förut för jag har hjälpt emma och jossan! Bunnie är en sån häst som man verkligen måste anstränga sig för att hitta "knapparna" på, så han går som man vill. Annars är det lätt att han fejkar.
Jag tränar för tränare ungefär 1-2 gånger/vecka med Bunnie. Tisdagar för Sandra Wikström som går på Strömsholm, och onsdagar för Boel Nilsson. Båda har hjälpt mig väldigt mycket i min ridning. Vi kommer åka ut på så många tävlingar vi hinner, förhoppningsvis med bra resultat! Vi startar med en LC och om det går bra, satsar vi högre.
Ni kommer få läsa om mig och Bunnie, om våra tävlingar, träningar, mysiga uteritter med mera. 

Nu tror jag jag har skrivit om allt som är värt att veta? Om inte, fråga på! Jag svarar personligen på alla frågor :)


VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BLOGG!

Information om oss kommer i enkilda inlägg. Välkomna :)

RSS 2.0